Boka tid

+46732699951

Om ASK-behandling

Hur källan arbetar och vad du kan känna

En ASK healing läker hela dig på djupet, du får alltid något med dig vid varje behandling. Transformationer, nya kroppar eller kunskaper du inte tidigare hade. Det kan komma upp att vi ska arbeta med något från dina tidigare liv, och eller att vi jobbar med din Kundalini.

Det som har transformerats, har förändrats och kommer aldrig tillbaka

En behandling börjar alltid med att vi tillsammans stämmer in med vad du behöver hjälp med. Du kan antingen sitta på stol eller ligga ned.

Därefter skickas healing till dina 3 nivåer, Själen, Kroppen, Anden (ASK). 
En behandling avslutas alltid med en balansering av dina chakran och astralkroppar, för att harmonisera dina energier och så att allt ska landa.

Mellan dessa steg kan fler olika sessioner sändas över från källan, allt beroende på vad du behöver just nu i ditt liv. Har du varit med om något i tidigare liv som behöver behandlas kan detta också komma att tas upp, om det är relevant vid just det behandlings tillfället.

Under dessa olika steg kan du känna allt från olika svallande känslor, lättande/svävande känsla, att du expanderar, värme som sprider sig i kroppen som en varm flod, pirrande känsla uppe på hjässan.

Pris för ASK behandling på plats: 400kr ca 1½ h (förbetalning via Swish eller banköverföring) då jag är under utbildning är priset elevpris

Bra att veta om före och efter behandling

Behandling över video/tele distans

Om du av praktiska skäl inte vill åka iväg

En behandling över distans innebär att du som får behandlingen är hemma eller i en annan miljö där du känner dig trygg och ostörd, medans jag som behandlare är på annan plats/ort.

Vid en sådan behandling håller vi kontakten via zoom (videokonferensapp)  eller telefon för att få ut större effekt av behandlingen då vi kan prata med varandra om vad som händer. Att tala ut om vad som händer ger alltid en större effekt i och med att du sätter ord på vad du känner och upplever. Under en distans behandling kan källan komma att välja två olika typer av behandlingar, en ASK behandling eller en Ljushealing precis efter vad källan känner av att du behöver just nu.

Pris för distans behandling: 350kr ca 1h (förbetalning via Swish eller banköverföring) då jag är under utbildning är priset elevpris

Nedan förklaras skillnaden mellan ASK-behandling och Ljushealing 


ASK-behandling distans

En ASK healing över distans börjar alltid med diagnosreading av kroppen, själen, anden. Vidare över till att skicka healing till alla dina 3-nivåer (Kroppen, Själen, Anden).

En behandling avslutas alltid med balansering av dina chakran och astralkroppar. 

Mellan dessa steg kan källan välja att lägga till olika energier som behövs vid just denna behandling om jag får indikation på att det behövs, dessa är: Rening och balansering, Följande kroppar 1 eller flera; Uppstigninskropp, Kunskapskropp, Uppstigningskropp från utomjordiska universum


Ljushealing

Vid en Ljushealing jobbar källan med dina energier och fyller på ljus och positiva energier, det är alltid dina egna energier källan stärker. Hela du fylls på med ljus ren energi.

Jag kan även få till mig olika budskap som ibland ska förmedlas till dig. 

Bra att veta om före och efter behandling

Vad du behöver veta inför behandling

Du kan känna av olika reaktioner före och efter behandling, vad som sker är individuellt allt beroende på vad källan har jobbat med hos just dig.

Före behandling

Ge dig själv gärna en ledig dag, så du kan vara i ditt eget space ett tag före och efter behandlingen. När du bestämt dig eller har bokat tid för din behandling sätter en process igång inom dig  Du kan komma känna av det i kroppen som huvudvärk eller illa som är de vanligare. Du kan även komma att känna dig emotionell i form av gamla känslor som kommer upp till ytan. Det kan även uppstå en acentonliknande doft. Allt detta för att gifter börjar lämnar kroppen och din kropp signalerar vad som sker. 

Efter behandling

Efter en behandling kan du komma att känna dig allt från pigg, upplyft, lätt och fri till trött, nedstämd, illamående eller ha huvudvärk. Allt beroende av vad som har transformerats och vad du släppt taget om. Kroppen känner av förlusten av det du släppt taget om, vilket är helt normalt och precis som det ska vara, eftersom din kropp varit så van vid att bära på det du släppt taget om. Att du kan känna dig låg i din energi och eller deppig går snabbt över till glädje och frid inom dig.